Find Waldo, een koffiedate is snel gemaakt!

Als je kansen ziet voor samenwerking, schroom niet om contact op te nemen.

Een belangrijk deel van de tijd zet ik mij in voor de (podium)kunsten in gemeente Harderwijk, als directeur van Stichting Stad als Podium. Vanuit samenwerking en co-creatie realiseren we een jaarronde programmering, waarbij letterlijk de hele stad als podium wordt gebruikt.

Onder de noemer Straight From The Horse’s Mouth, ontwikkelen we tevens een nieuwe reeks evenementen in (regio) Amersfoort/Utrecht, waarbij we maatschappelijke thema’s verbinden met een eigenzinnige (pop)muziekprogrammering en locaties met een verhaal.

HeresWaldo - Management Creatie en Presentatie

Overige projecten zijn gericht op (bestuurlijk) advies, coaching, presentatie en (concept)creatie. Opdrachtgevers en samenwerkingspartners zijn o.a. Mojo, Herman Brood Academie, Stichting de Bühne, Spoffin en September Me.

In de vrije tijd maak ik lawaai met onze band The Apologist of aan een stamtafel in Kafé Van Zanten tijdens onze podcast Schuimmarcheerders.

Linktree

Contact


Over Waldo

Al ruim 15 jaar werkzaam in de podiumkunsten- en live music sector, gericht op resultaat en (persoonlijke) groei. Met focus op artistieke inhoud, content- en conceptcreatie, management en (strategisch) advies. Daarnaast deel ik mijn kennis en ervaring graag met jonge talenten, als coach en gastdocent. Je ziet me ook op podia, als presentator, moderator en dagvoorzitter bij events en festivals. Of als frontman van de Amersfoortse rockband The Apologist. 

Neem gerust contact met me op voor reflectie of samenwerking.

Socials

OVERIGE GEGEVENS

Rek.nr. 475154339
BTW nr. NL001951924B39
KvK nr. 52073866

OVERIGE GEGEVENS

Rek.nr. 475154339
BTW nr. NL001951924B39
KvK nr. 52073866