Parajumpers sale Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be
Parajumpers sale Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be

Afterslag pakt door en komt met indrukwekkende eerste namen

Gigant en Plato brengen voor de tweede maal een bloemlezing van Eurosonic-Noorderslag naar Apeldoorn . Andy Burrows is één van de eerste namen die is aangekondigd voor Afterslag, het festival waarbij Gigant en Plato een handgeplukte selectie uit het reeds lang en breed uitverkochte Eurosonic-Noorderslag festival presenteert in Apeldoorn. Waar vorig jaar nog enkel Nederlands product werd gepresenteerd, is Burrows het evidente bewijs dat er nu ook Europese pareltjes worden toegevoegd aan het programma. Het mini-festival beleeft haar tweede editie op zondag 13 januari. Vanaf 14.30 uur ’s middags betreedt een keur aan artiesten en bands de podia van Gigant’s popzaal en café. Naast de komst van Andy Burrows zijn Gigant en Plato enthousiast te kunnen melden dat ook het Zweedse Holograms, de Walen van Dan San, 3voor12 Song of the Year genomineerden Daily Bread, indierock duo Bombay Show Pig en gutsy electropop dame Krause van de partij zijn. Momenteel wordt er nog flink gewerkt om de line-up van Afterslag compleet te maken. Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt! Andy Burrows vormt de helft van het duo Smith & Burrows en beleefde daarvoor al hoogtepunten als drummer van Razorlight en We Are Scientists. Maar deze muzikale duizendpoot kan nog veel meer. Onlangs bracht hij zijn tweede solo album uit. Company is echt zo’n plaat voor donkere winterdagen die je samen met de muziek van Andy niet lang genoeg kunnen duren. De single Hometown was in november 3FM’s Megahit en het hele nieuwe album kan inmiddels al op veel bijval rekenen. De Zuiderburen van Dan San lijken goed te hebben geluisterd naar bands als Fleet Foxes en Grizzly Bear. Alhoewel hun eerste wapenfeit ‘Pillow’ ook alweer uit 2010 dateert. Dit jaar kwam het debuut ‘Domino’ uit, een plaat vol fijne indiefolk waarmee wel eens de volgende stap kunnen gaan zetten. De Nederlandse sensaties Daily Bread en Bombay Show Pig hebben ook een heel goed jaar achter de rug, met zowel bejubelde live-shows als releases. Zowel Vulture/Provider als Iterum prijkten niet voor niets op menig jaarlijstje van de muzikale smulpapen des lands. Het Zweedse Holograms combineert de grilligheid van de punk met donkere synths a la Joy Division. Het levert een spannende mix op die soms alleen in het Noordelijke deel van Europa tot wasdom lijkt te kunnen komen. Nu al getipt als één van de hoogtepunten van ESNS 2013. En electro-rockchick Krause komt in 2013 weer helemaal terug met een nieuwe plaat en liveshows, waarvan ze op Afterslag alvast een voorproefje zal geven.