Parajumpers sale Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be
Parajumpers sale Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be

Here's Waldo actief op eerste editie Buma ROCKS!

Vrijdag 31 mei is de eerste editie van de nieuwe conferentie en showcase avond voor heavy muziek; Buma ROCKS! Buma ROCKS! zal passend worden geopend door een diepgaand gesprek met de man die in de jaren tachtig met zijn eigen hardrockband en met Whitesnake de internationale hitlijsten bestormde: Adje Vandenberg. Zijn voormalige manager en Nederlands rockkenner bij uitstek, schrijver Tjerk Lammers, zal niet alleen terugkijken op enkele avontuurlijke ervaringen van de stergitarist, hij gaat op zoek naar het ultieme antwoord op de vraag die elke Nederlandse rocker zichzelf stelt: hoe word ik succesvol in het buitenland? 'If it ain't Dutch it ain't much' is de prikkelende stelling die vervolgens op tafel ligt tijdens de Buma ROCKS! talkshow die om 16.00 uur begint. Onder aanvoering van Eric Corton zullen zes gasten die samen een dwarsdoorsnede vormen van de rock- en metal industrie, discussiëren over het wel en wee van heavy Nederland anno 2013 en de internationale uitdagingen die onze artiesten wachten. Om 19.00 uur gaan de deuren open voor het showcasefestival van Buma ROCKS! Vijf bands presenteren zich in de grote zaal van Doornroosje aan zowel de aanwezige nationale als internationale muziekindustrie. Ook fans zijn uiteraard van harte welkom op het showcasefestival, net zoals diegenen die zich reeds in Nijmegen verzameld hebben vanwege FortaRock XL. De jonge honden van Black-Bone, voor wie rock 'n roll 'a way of life' is, de strakke metalcoreformatie The Charm The Fury en het succesvolle, veelzijdige Textures, inclusief nieuwe gitarist, zijn sowieso verzekerd van een plekje op de bühne van Buma ROCKS! Uit de vele aanmeldingen en audities is het uiteindelijk Joe Tal (uit de band Illucinoma) die via een podcast werd voorgesteld als de nieuwe gitarist van Textures. Ook het extreme, harde en rauwe vijftal van From Earth en het even vette als rauwe John Coffey staan op het podium van Buma ROCKS! De presentatie van deze showcase avond is in handen van Here's Waldo.